Het is heel verleidelijk om Engelse teksten te laten schrijven door copywriters die niet native Engels zijn. Maar als u zeker wilt zijn dat uw communicatiebudget impact heeft, is het beter om te werken met schrijvers die de taal in al haar nuances kennen. En dat krijgt u alleen met mensen die werken in hun moerstaal. De Copywriter Collective heeft een indrukwekkend netwerk van Engelse copywriters. En de schrijver die u nodig hebt, is met één telefoontje gevonden.

native engelse

De beste native Engelse copy
Onze Engelse copywriters hebben stuk voor stuk een indrukwekkende staat van dienst. Vaak hebben ze voor de beste bureaus uit Engeland gewerkt en voor de grootste merken ter wereld. Dat betekent dat ze hoogwaardige ideeën en scherpe copy leveren. Snel, efficiënt en professioneel.
Engelse copy waar en wanneer u wilt
We staan bekend om onze flexibiliteit. Omdat we native Engelse freelancers door heel Europa hebben zitten, vinden we er snel een bij u in de buurt. Ze kunnen zelfs bij u aanschuiven, als u graag persoonlijk met een copywriter wilt werken.
De beste mensen, zonder de vaste lasten
U wilt talent voor uw project inschakelen, maar zonder dat u er lang aan vast zit. Copywriter Collective levert native Engelse copywriters per uur, per project of zelfs op basis van een vast of variabel aantal uren.
We werken voor meerdere Europese topmerken en voor de betere reclamebureaus. Zij weten hoe moeilijk het kan zijn om de juiste mensen te vinden, en hoe makkelijk dat kan via de Copywriter Collective. Misschien is dit het moment om dat ook eens te gaan doen?

native english copywriter

Bel Sandra op 020-320 5319 voor een vrijblijvende prijsopgave. Of e-mail Sandra opsandra@copywritercollective.com voor meer informatie. Tot die tijd kunt u natuurlijk ook door deportfolio’s bladeren op de website.