Copywriter Collective Copenhagen

Brug for en dansk tekstforfatter? Eller en engelsk tekstforfatter til arbejde i Danmark? Copywriter Collective Copenhagen er en del af en international gruppe af top freelance tekstforfattere, art directors og designere. Vi har de erfarne, prisvindende kreative klar i Danmark med kort varsel. Besøg vores website, og se profilerne på de tekstforfattere, vi repræsenterer.

Besøg siden

Ring til os på  +46852506085

 

Your Name (required)

Your company (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

 

Need a Danish copywriter? Or an English copywriter to work in Denmark? Copywriter Collective Copenhagen is part of an international group of top freelance copywriters, art directors and designers. We have the experienced, award-winning creatives available at a moment’s notice in Copenhagen. Visit our website to see the profiles of our copywriters.

ENTER SITE

Call us on +46852506085


Copywriter Collective Copenhagen repræsenterer de bedste danske tekstforfattere. Du kan få tekstforfattere med dokumenterede resultater fordelt over 30+ års arbejde med internationale brands som Apple, Bosch, HP, IKEA og Unilever. Deres store portfolioer inkluderer kreative TV- og radioreklamer belønnet med danske og internationale priser. Desuden er der B-t-B marketing materialer, brochurer, nyhedsbreve, pressemeddelelser og websites. Uanset hvilke kommunikationsbehov du har, og uanset hvilken branche du arbejder i, har vi succesfulde tekstforfattere med den rette erfaring til at løse din opgave. Copywriter Collective Copenhagen

Engelske tekstforfattere i Danmark

Vil du gerne have international vækst? Vi tilbyder engelsk tekstarbejde til danske virksomheder, som gerne vil øge deres brands tilstedeværelse og styrke på de internationale markeder. Det er vigtigt, at du bruger tekstforfattere med engelsk som modersmål til at skabe den tonalitet, som vil hjælpe dig til succes på det knivskarpe internationale marked.

Copywriter Collective Copenhagen er en del af et internationalt netværk

Copywriter Collective begyndte i 2002 i Holland med at repræsentere de bedste freelance tekstforfattere og kreative. Nu er vi vokset til over 200 tekstforfattere på verdensplan, men vi vælger kun de bedste inden for hvert sprog.

Copywriter Collective Copenhagen tilbyder sproglig transcreation

Og fordi vi er en del af en international gruppe af freelance tekstforfattere, kan vi også tilbyde transcreation og adaption. Faktisk håndterer vi dette for nogle af verdens største virksomheder. Fra engelsk til dansk, fransk, tysk, bulgarsk, russisk, kinesisk og mange andre sprog. Bruger du tekstforfatter, får du bedre resultater, fordi du tilføjer kreativitet og sproglige evner på modersmålet.